ASN Academy

Welkom bij ASN Academy, uw partner in Veiligheidsopleidingen en Maatwerktrainingen

Bij ASN Academy streven we ernaar om veiligheid en kennis toegankelijk te maken voor iedereen. Ons brede scala aan veiligheidsopleidingen en maatwerktrainingen zorgt ervoor dat u en uw medewerkers altijd goed voorbereid zijn op onverwachte situaties. Onze gecertificeerde trainers zijn ervaren professionals die u door middel van interactieve en praktijkgerichte lessen de benodigde vaardigheden bijbrengen.  

Ons Aanbod: 

 1. BHV (Bedrijfshulpverlening)
  Met onze BHV-opleidingen leert u hoe u snel en effectief kunt handelen in geval van een calamiteit op de werkvloer. Onze trainingen omvatten onder andere EHBO, brandbestrijding en ontruiming. We bieden zowel basiscursussen als herhalingscursussen aan. 
 1. VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers)
  VCA is bedoeld voor medewerkers in de bouw en industrie die risicovolle werkzaamheden uitvoeren. Onze VCA-cursussen bestrijken veiligheid, gezondheid en milieuaspecten, zodat uw personeel altijd veilig kan werken. 
 1. EHBO (Eerste Hulp Bij Ongelukken)
  Onze EHBO-cursussen leren u levensreddende handelingen uit te voeren bij ongevallen en medische noodsituaties. We bieden zowel basiscursussen als herhalingscursussen aan. 
 1. Maatwerkopleidingen
  Bij ASN Academy begrijpen we dat elke sector zijn eigen uitdagingen kent. Daarom bieden we maatwerkopleidingen aan voor verschillende branches, zoals zorg, schoonmaak, beveiliging en meer. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

KIDS BHV
In samenwerking met KIDS BHV bieden wij korte microtrainingen voor kinderen op basisscholen. Ons doel is om kinderen op jonge leeftijd bewust te maken van veiligheid en hen te leren hoe ze op een verantwoorde manier kunnen handelen in noodsituaties. Lees meer op deze pagina.

Waarom kiezen voor ASN Academy? 

 • Ervaren en gecertificeerde trainers 
 • Praktijkgerichte en interactieve lessen 
 • Flexibele planning en locaties 
 • Scherp geprijsde opleidingen 
 • Maatwerkoplossingen voor diverse branches 
 • Samenwerking met KIDS BHV voor veiligheidstrainingen op basisscholen 

Neem contact met ons op
Bent u geïnteresseerd in een van onze opleidingen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op via 085 013 68 42 of info@asnederland.nl. Ons team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste opleiding en het beantwoorden van al uw vragen. 

Vragen?

Stuur ons een bericht of kom langs!

Coosje Buskenstraat 146
4381LH Vlissingen
Telefoon: (085) 013 68 42