ASN Recherchebureau

Uw professionele partner in onderzoek en beveiliging

Welkom bij ASN Recherchebureau, uw betrouwbare en deskundige partner op het gebied van particulier en zakelijk onderzoek, beveiliging en risicomanagement. Met een team van ervaren rechercheurs en beveiligingsexperts, bieden wij een breed scala aan diensten om u te ondersteunen bij het waarborgen van uw privacy, veiligheid en belangen. 

Onze diensten

 1. Particulier onderzoek
  Onze ervaren rechercheurs staan klaar om u te helpen bij diverse privézaken, zoals het opsporen van vermiste personen, het achterhalen van ontrouw, of het verzamelen van bewijsmateriaal voor rechtszaken. Wij werken discreet en resultaatgericht, met respect voor uw privacy.
   
 1. Zakelijk onderzoek*: Bij ASN Recherchebureau ondersteunen wij bedrijven bij het oplossen van interne en externe problemen, zoals fraude, diefstal, bedrijfsspionage en contractbreuk. Onze experts werken nauw samen met uw organisatie om de situatie grondig te analyseren en passende maatregelen te treffen.
 1. Beveiliging en risicomanagement*: Wij bieden een uitgebreid pakket van beveiligingsdiensten aan, zoals objectbeveiliging, evenementenbeveiliging, persoonsbeveiliging en cybersecurity. Onze experts helpen u risico’s te identificeren, te analyseren en te minimaliseren, om de veiligheid en continuïteit van uw bedrijf of evenement te waarborgen.
 1. Pre-employment screening en achtergrondonderzoek*: Voorkom onaangename verrassingen door het inschakelen van ASN Recherchebureau voor het uitvoeren van pre-employment screenings en achtergrondonderzoeken. Wij verifiëren CV’s, referenties, diploma’s en andere relevante gegevens om u te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen.

Waarom kiezen voor ASN Recherchebureau?

 • Ervaring en expertise
  Ons team bestaat uit gediplomeerde en ervaren rechercheurs en beveiligingsexperts, met een achtergrond in zowel de publieke als private sector. Hierdoor kunnen wij u voorzien van effectieve en efficiënte oplossingen.
   
 • Discretie en integriteit
  Wij hechten groot belang aan de privacy en vertrouwelijkheid van onze cliënten. Onze medewerkers handelen altijd met de hoogste mate van discretie en integriteit.
   
 • Resultaatgericht en transparant
  ASN Recherchebureau streeft naar concrete resultaten en hanteert een transparante werkwijze. Wij houden u op de hoogte van de voortgang en de resultaten van onze onderzoeken en adviseren u op basis van feiten en bevindingen.
 • Maatwerk en flexibiliteit
  Wij begrijpen dat elke situatie uniek is en vereist een individuele aanpak. Daarom bieden wij maatwerk oplossingen, afgestemd op uw specifieke behoeften en wensen.
   

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op. Ons team staat klaar om u te voorzien van deskundig advies en passende oplossingen voor uw situatie. 

Veelgestelde vragen

 1.  Is ASN Recherchebureau gecertificeerd?
  Ja, wij zijn een gecertificeerd recherchebureau en werken volgens de richtlijnen van de Nederlandse wetgeving. Onze rechercheurs en beveiligingsexperts beschikken over de benodigde vergunningen en diploma’s. 

 2. Hoe waarborgt ASN Recherchebureau de vertrouwelijkheid van mijn gegevens?
  Wij hechten groot belang aan de vertrouwelijkheid van uw gegevens. Al onze medewerkers hebben een geheimhoudingsplicht en zijn zich bewust van het belang van privacy en discretie. Daarnaast worden alle dossiers en gegevens op een veilige en vertrouwelijke wijze opgeslagen en verwerkt. 

 3. Wat zijn de kosten voor het inschakelen van ASN Recherchebureau?De kosten voor het inschakelen van ASN Recherchebureau zijn afhankelijk van de aard en omvang van het onderzoek of de dienst die u wenst. Wij stellen graag een offerte op maat voor u op, zodat u een duidelijk beeld krijgt van de kosten en wat u van ons kunt verwachten. 

 4. Hoe lang duurt een onderzoek?
  De duur van een onderzoek is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de complexiteit van de zaak, de beschikbare informatie en de medewerking van betrokken partijen. Wij streven altijd naar een zo snel mogelijke afronding, zonder in te leveren op kwaliteit en zorgvuldigheid. 

 5. Kan ASN Recherchebureau internationaal opereren?
  Ja, wij hebben ervaring met het uitvoeren van onderzoeken en diensten op internationaal niveau. Ons team van experts beschikt over de benodigde kennis en ervaring om u ook buiten Nederland van dienst te zijn. 

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat ASN Recherchebureau voor u kan betekenen. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw onderzoekswerk.

Vragen?

Stuur ons een bericht of kom langs!

Coosje Buskenstraat 146
4381LH Vlissingen
Telefoon: (085) 013 68 42