KIDS BHV

Jeugd EHBO voor scholen

Welkom op de webpagina van Kids BHV, dé plek waar kinderen leren hoe ze kunnen handelen tijdens een noodgeval. Hier op deze website willen we kinderen graag bewust maken van de belangrijke rol die ze kunnen spelen bij het verlenen van eerste hulp in noodsituaties. Daarom hebben we een uniek lesprogramma ontwikkeld dat speciaal is gericht op kinderen tussen de 7 en 12 jaar oud.  

Een belangrijke ambassadeur van onze missie is Shristi Chedie. Shristi is zelf een jonge meid van 13 jaar oud, maar heeft al een enorme passie voor het helpen van anderen en het bevorderen van veiligheid en gezondheid. Ze heeft haar BHV-diploma behaald en wil deze kennis graag delen met anderen, vooral met kinderen. Shristi is een inspirerend voorbeeld van hoe jonge mensen het verschil kunnen maken in hun gemeenschap. 

Op deze website kunt u meer informatie vinden over het Kids BHV-programma, de verschillende cursussen en workshops die we aanbieden, en hoe u uw kind kunt inschrijven. Daarnaast kunt u ook lezen over de ervaringen van andere kinderen die hebben deelgenomen aan ons programma en hoe zij hun nieuwe kennis en vaardigheden hebben toegepast in het echte leven. 

 Wij zijn ervan overtuigd dat kinderen een belangrijke rol kunnen spelen bij het bevorderen van veiligheid en gezondheid in hun omgeving. Door ze te leren hoe ze moeten handelen tijdens noodsituaties, kunnen we ze helpen zich zelfverzekerder en veiliger te voelen en de kans vergroten dat ze kunnen helpen in geval van nood. Dus waar wacht u nog op? Schrijf uw kind vandaag nog in voor het Kids BHV-programma en laat ze de wereld een stukje veiliger maken! 

Het Kids BHV-programma is gericht op het leren van basisvaardigheden voor eerste hulp en levensreddend handelen, speciaal ontwikkeld voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar oud. Het programma bestaat uit verschillende cursussen en workshops die elk gericht zijn op een specifiek aspect van het verlenen van eerste hulp. 

Een belangrijk onderdeel van ons programma is het aanleren van weerbaarheid en hoe kinderen kunnen omgaan met agressie. Kinderen leren bijvoorbeeld hoe ze situaties kunnen inschatten en hoe ze kunnen reageren op agressief gedrag. Dit kan bijvoorbeeld gaan over pesten, maar ook over geweld of andere vormen van onveiligheid. 

Onze workshops zijn praktijkgericht en interactief. Kinderen leren door middel van rollenspellen, praktische oefeningen en simulaties hoe ze moeten handelen in noodsituaties. Ze leren bijvoorbeeld hoe ze een slachtoffer kunnen helpen bij een hartstilstand of een bloeding. Ook leren ze hoe ze zichzelf en anderen in veiligheid kunnen brengen bij een brand of ander gevaarlijk incident. 

Als een kind zich wil inschrijven voor het Kids BHV-programma kan dit via onze website. Op de website vindt u meer informatie over de verschillende cursussen en workshops die we aanbieden, evenals de kosten en tijden van de trainingen. Na inschrijving krijgt het kind toegang tot ons online platform waar ze toegang hebben tot aanvullende informatie en oefenmateriaal om hun vaardigheden te verbeteren. 

Bij Kids BHV vinden we gezondheid en veiligheid erg belangrijk. Daarom hebben we naast onze BHV-cursussen ook een speciale workshop ontwikkeld over gezondheid. In deze workshop leren kinderen bijvoorbeeld over gezonde voeding en het belang van beweging. Ook leren ze hoe ze hun lichaam kunnen verzorgen en hoe ze gezondheidsproblemen kunnen voorkomen.  

We hopen dat het Kids BHV-programma kinderen helpt om zich zelfverzekerder en veiliger te voelen, en dat ze op deze manier een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan een veiligere en gezondere wereld. 

Naast de basisvaardigheden voor eerste hulp en levensreddend handelen, biedt het Kids BHV-programma ook workshops aan die zich richten op specifieke situaties waar kinderen mee te maken kunnen krijgen. Zo hebben we bijvoorbeeld workshops over hoe kinderen moeten handelen bij een verkeersongeluk, hoe ze moeten omgaan met een allergische reactie of hoe ze moeten reageren bij verdrinking. Ook bieden we workshops aan die gericht zijn op het voorkomen van ongevallen, zoals een workshop over brandpreventie. 

Een belangrijk onderdeel van het Kids BHV-programma is het leren van basisvaardigheden voor zelfverdediging en hoe kinderen zichzelf kunnen beschermen tegen gevaarlijke situaties. Onze cursus weerbaarheid leert kinderen hoe ze kunnen omgaan met moeilijke situaties, zoals het omgaan met pesten of het verdedigen van zichzelf tegen fysieke agressie. Hierbij leren kinderen ook hoe ze kunnen voorkomen dat ze in gevaarlijke situaties terechtkomen. 

Bij het ontwikkelen van onze workshops en cursussen werken we samen met ervaren BHV-instructeurs en kinderpsychologen om ervoor te zorgen dat de inhoud van het programma op een pedagogisch verantwoorde manier wordt aangeboden. De workshops zijn interactief en worden gegeven in kleine groepen, zodat elk kind voldoende aandacht en begeleiding krijgt. 

Het Kids BHV-programma heeft als doel om kinderen bewust te maken van hun eigen rol in het handelen bij noodsituaties en om ze te voorzien van de vaardigheden die nodig zijn om levens te redden. Door kinderen te leren hoe ze zichzelf kunnen beschermen en hoe ze kunnen helpen in geval van nood, dragen we bij aan het vergroten van de veiligheid en gezondheid van onze samenleving. 

Als u uw kind wilt inschrijven voor het Kids BHV-programma, kunt u dit doen via onze website. We bieden zowel individuele inschrijvingen als groepstrainingen aan. Mocht u nog vragen hebben over het programma of onze workshops, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder! 

Naast de workshops en cursussen die we aanbieden voor kinderen, biedt het Kids BHV-programma ook trainingen aan voor ouders, leraren en andere volwassenen die met kinderen werken. Deze trainingen zijn gericht op het vergroten van hun kennis en vaardigheden op het gebied van eerste hulp en het verlenen van zorg aan kinderen. 

Onze trainingen voor volwassenen zijn praktijkgericht en interactief. We bieden bijvoorbeeld workshops aan over EHBO bij kinderen, het omgaan met kinderen met speciale behoeften en het voorkomen van ongevallen. Deze workshops worden gegeven door ervaren instructeurs en deskundigen op het gebied van kindergezondheid en -veiligheid. 

Daarnaast bieden we ook advies en ondersteuning aan scholen en kinderopvangcentra bij het ontwikkelen van hun eigen veiligheidsbeleid. Dit kan bijvoorbeeld gaan over het opstellen van protocollen voor noodsituaties, het trainen van personeel in eerste hulp of het creëren van een veilige en gezonde omgeving voor kinderen. 

Het Kids BHV-programma is erop gericht om kinderen te leren hoe ze kunnen helpen in noodsituaties en hoe ze zichzelf kunnen beschermen. Maar we vinden het ook belangrijk dat kinderen leren hoe ze kunnen voorkomen dat ze in gevaarlijke situaties terechtkomen. Daarom besteden we aandacht aan preventie en het vergroten van bewustwording over veiligheid en gezondheid. 

We geloven dat iedereen, ongeacht leeftijd, een belangrijke rol kan spelen bij het bevorderen van veiligheid en gezondheid in onze samenleving. Door kinderen te leren hoe ze kunnen helpen in noodsituaties en door volwassenen te trainen in eerste hulp en veiligheid, kunnen we samen een veiligere en gezondere omgeving creëren voor iedereen. 

Als u geïnteresseerd bent in het Kids BHV-programma of onze trainingen voor volwassenen, kunt u contact met ons opnemen via onze website. We helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen over onze workshops, cursussen en trainingen. 

Het Kids BHV-programma is ontwikkeld met het oog op de specifieke behoeften van kinderen. Ons lesmateriaal is zodanig ontworpen dat het aansluit bij de leeftijd en belevingswereld van kinderen tussen de 7 en 12 jaar oud. We maken gebruik van verschillende leermethoden, zoals interactieve presentaties, praktische oefeningen en simulaties om kinderen op een leuke en educatieve manier te leren hoe ze kunnen helpen in noodsituaties. 

Ons team bestaat uit ervaren BHV-instructeurs en kinderpsychologen die gespecialiseerd zijn in het ontwikkelen van lesmateriaal voor kinderen. We geloven dat kinderen het beste leren door te doen, en daarom richten we ons op praktijkgerichte en interactieve trainingen. Hierdoor kunnen kinderen hun nieuwe kennis en vaardigheden direct in de praktijk brengen en versterken ze hun zelfvertrouwen in hun eigen kunnen. 

We vinden het belangrijk dat ons lesmateriaal toegankelijk is voor alle kinderen. Daarom bieden we onze workshops en cursussen aan tegen betaalbare tarieven en maken we gebruik van online lesmateriaal dat voor iedereen toegankelijk is. Hierdoor kunnen kinderen ook thuis of op school verder oefenen en hun vaardigheden verder ontwikkelen. 

Het Kids BHV-programma is ook gericht op het bevorderen van de sociale ontwikkeling van kinderen. Door middel van onze workshops leren kinderen bijvoorbeeld samen te werken en hun communicatieve vaardigheden te verbeteren. Dit draagt bij aan een positieve en veilige omgeving waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. 

Tot slot vinden we het belangrijk om kinderen te stimuleren om actief bij te dragen aan een veilige en gezonde samenleving. Daarom organiseren we regelmatig activiteiten en evenementen waarbij kinderen kunnen laten zien wat ze hebben geleerd en hoe ze kunnen helpen in noodsituaties. 

Het Kids BHV-programma is erop gericht om kinderen bewust te maken van hun eigen rol in het handelen bij noodsituaties en om ze te voorzien van de vaardigheden die nodig zijn om levens te redden. We hopen dat we met ons programma bijdragen aan een veiligere en gezondere samenleving en dat we kinderen stimuleren om actief bij te dragen aan een betere wereld.  

Natuurlijk, hier zijn enkele veelgestelde vragen over het Kids BHV-programma: 

 1. Voor welke leeftijdsgroep is het Kids BHV-programma bedoeld?
  Het Kids BHV-programma is ontwikkeld voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar oud. 
 1. Wat voor soort workshops en cursussen biedt het Kids BHV-programma aan?
  Het Kids BHV-programma biedt workshops en cursussen aan die gericht zijn op het aanleren van basisvaardigheden voor eerste hulp en levensreddend handelen, zelfverdediging, omgaan met agressie, gezondheid en het voorkomen van ongevallen. 
 1. Wie geeft de workshops en cursussen?
  Onze workshops en cursussen worden gegeven door ervaren BHV-instructeurs en deskundigen op het gebied van kindergezondheid en -veiligheid.  
 1. Is het lesmateriaal geschikt voor alle kinderen?
  Ja, ons lesmateriaal is zodanig ontworpen dat het aansluit bij de leeftijd en belevingswereld van kinderen tussen de 7 en 12 jaar oud. We gebruiken verschillende leermethoden om ervoor te zorgen dat het materiaal voor alle kinderen toegankelijk is. 
 1. Hoe kan ik mijn kind inschrijven voor het Kids BHV-programma?
  U kunt uw kind inschrijven voor het Kids BHV-programma via onze website. Hier vindt u meer informatie over de verschillende workshops en cursussen die we aanbieden, evenals de kosten en tijden van de trainingen. 
 1. Wat is de duur van de workshops en cursussen?
  De duur van de workshops en cursussen varieert per programma-onderdeel. Over het algemeen duren de workshops tussen de 2 en 4 uur en de cursussen tussen de 6 en 8 uur. 
 1. Zijn er mogelijkheden voor groepstrainingen?Ja, we bieden ook groepstrainingen aan voor scholen en kinderopvangcentra. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden. 
 1. Wat als mijn kind al ervaring heeft met eerste hulp en levensreddend handelen?
  Onze workshops en cursussen zijn geschikt voor kinderen van alle niveaus. Kinderen die al enige ervaring hebben, kunnen hun vaardigheden verder ontwikkelen en uitbreiden. 
 1. Wordt er een certificaat uitgereikt na afronding van de cursus?
  Ja, na afronding van de cursus ontvangen kinderen een certificaat van deelname.  
 1. Wordt er advies gegeven over het opstellen van veiligheidsprotocollen voor scholen en kinderopvangcentra?
  Ja, we bieden advies en ondersteuning aan scholen en kinderopvangcentra bij het ontwikkelen van hun eigen veiligheidsbeleid. 

Bij Kids BHV hechten we veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met onze dienstverlening, dan horen we dat graag van u. We nemen uw klacht serieus en zullen ons uiterste best doen om tot een oplossing te komen die voor u acceptabel is. 

Als u een klacht heeft, kunt u deze het beste eerst bespreken met de desbetreffende instructeur of medewerker van Kids BHV. Samen kunt u bespreken wat er mis is gegaan en proberen tot een oplossing te komen. Als dit niet tot een bevredigende oplossing leidt, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Dit kan telefonisch of per e-mail. 

Als uw klacht niet naar tevredenheid is opgelost, kunt u een officiële klacht indienen. Dit kan door middel van het invullen van het klachtenformulier op onze website. U kunt hier uw klacht beschrijven en eventuele bewijsstukken toevoegen. Na ontvangst van uw klacht, nemen wij contact met u op om de klacht verder te bespreken. 

We streven ernaar om klachten binnen 14 dagen af te handelen. Als we meer tijd nodig hebben om de klacht af te handelen, dan stellen we u hiervan op de hoogte en geven we aan wat de reden is van de vertraging. 

Mocht uw klacht niet naar tevredenheid worden opgelost, dan kunt u contact opnemen met de Geschillencommissie Kinderopvang en Peuterspeelzalen. Kids BHV is aangesloten bij deze onafhankelijke geschillencommissie. U kunt hier terecht als uw klacht niet binnen 6 weken naar tevredenheid is opgelost of als er sprake is van een geschil waarbij bemiddeling niet mogelijk is. 

We hopen natuurlijk dat het niet nodig zal zijn om een klacht in te dienen, maar mocht dit toch het geval zijn, dan zullen we er alles aan doen om tot een oplossing te komen waar u tevreden mee bent. 

Bij Kids BHV vinden we het belangrijk dat onze klanten zich veilig en gerespecteerd voelen. Daarom hebben we een vertrouwenspersoon aangesteld die fungeert als aanspreekpunt voor alle klanten die te maken hebben met ongewenst gedrag, intimidatie of discriminatie. 

De vertrouwenspersoon is een onafhankelijk persoon die luistert naar uw verhaal en u ondersteunt bij het vinden van een oplossing. U kunt bij de vertrouwenspersoon terecht als u te maken heeft gehad met ongewenst gedrag zoals pesten, seksuele intimidatie of discriminatie. Ook als u vermoedens heeft van dergelijk gedrag, kunt u contact opnemen met de vertrouwenspersoon. 

De vertrouwenspersoon zal uw verhaal vertrouwelijk behandelen en zal alleen in overleg met u actie ondernemen. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat er een gesprek wordt gevoerd met de persoon in kwestie, dat er hulp wordt geboden bij het indienen van een klacht of dat er andere maatregelen worden genomen om de situatie te verbeteren. 

Onze vertrouwenspersoon is er voor alle klanten van Kids BHV, zowel kinderen als volwassenen. Het is belangrijk dat u zich veilig voelt bij ons en dat u weet dat u terecht kunt bij een onafhankelijk persoon als u te maken heeft met ongewenst gedrag. 

Als u contact wilt opnemen met onze vertrouwenspersoon, kunt u dit doen via e-mail of telefoon. De contactgegevens van de vertrouwenspersoon zijn te vinden op onze website en in onze communicatie-uitingen. U kunt erop vertrouwen dat uw melding serieus wordt genomen en dat er alles aan wordt gedaan om een oplossing te vinden die voor u acceptabel is. 

De Kids BHV Club is een speciaal programma voor kinderen die meer willen leren over eerste hulp, veiligheid en gezondheid. Als lid van de Kids BHV Club krijgen kinderen toegang tot exclusieve workshops, evenementen en activiteiten die gericht zijn op het vergroten van hun kennis en vaardigheden op deze gebieden. 

Als lid van de Kids BHV Club ontvangen kinderen een persoonlijke lidmaatschapskaart en een welkomstpakket met daarin onder andere een Kids BHV t-shirt, een notitieboekje en een setje EHBO-benodigdheden. Ook krijgen ze toegang tot ons online lesmateriaal en kunnen ze deelnemen aan onze workshops en evenementen. 

De workshops en activiteiten van de Kids BHV Club zijn gericht op het aanleren van basisvaardigheden voor eerste hulp en levensreddend handelen, zelfverdediging, omgaan met agressie, gezondheid en het voorkomen van ongevallen. Kinderen leren bijvoorbeeld hoe ze kunnen reageren in noodsituaties, hoe ze een slachtoffer kunnen helpen en hoe ze zichzelf kunnen beschermen. 

Als lid van de Kids BHV Club krijgen kinderen ook de kans om hun vaardigheden in de praktijk te brengen tijdens verschillende activiteiten en evenementen. Zo organiseren we bijvoorbeeld regelmatig EHBO-wedstrijden, waarbij kinderen hun kennis en vaardigheden kunnen testen tegenover andere leden van de club. Ook organiseren we educatieve uitjes naar bijvoorbeeld brandweer- en ambulanceposten, waar kinderen meer kunnen leren over het werk van hulpverleners. 

De Kids BHV Club is erop gericht om kinderen bewust te maken van hun eigen rol in het handelen bij noodsituaties en om ze te voorzien van de vaardigheden die nodig zijn om levens te redden. Maar we vinden het ook belangrijk dat kinderen plezier hebben en zich kunnen ontwikkelen op een veilige en gezonde manier. 

Als u geïnteresseerd bent in de Kids BHV Club, kunt u contact met ons opnemen via onze website. We helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen over het programma, de kosten en de voordelen van het lidmaatschap. 

Als u uw kind wilt inschrijven voor een workshop of cursus van Kids BHV, kunt u dit gemakkelijk doen via onze website. Hier vindt u een overzicht van alle beschikbare programma’s en de data waarop deze worden aangeboden. 

Om uw kind in te schrijven, klikt u op de workshop of cursus van uw keuze en volgt u de instructies op het scherm. U wordt gevraagd om uw contactgegevens en de gegevens van uw kind in te vullen, zoals de naam, leeftijd en eventuele medische informatie die relevant kan zijn voor de training. 

Als u uw gegevens heeft ingevuld, wordt u gevraagd om een betaling te doen. Dit kan via een online betaalsysteem dat veilig en betrouwbaar is. Na ontvangst van uw betaling is de inschrijving van uw kind definitief en ontvangt u een bevestiging per e-mail. 

Als u problemen ondervindt bij het inschrijven van uw kind, kunt u altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag verder en zorgen ervoor dat uw kind op een veilige en leuke manier kan deelnemen aan onze workshops en cursussen. 

Vragen?

Stuur ons een bericht of kom langs!

Coosje Buskenstraat 146
4381LH Vlissingen
Telefoon: (085) 013 68 42