ASN Flexwerk

Uw partner voor flexibel personeel

Welkom bij ASN Flexwerk, uw betrouwbare partner voor flexibele personeelsoplossingen. In de huidige dynamische arbeidsmarkt is het belangrijk om snel en efficiënt te kunnen reageren op veranderende behoeften. Ons doel is om uw organisatie te helpen groeien en excelleren door de inzet van gemotiveerd en gekwalificeerd personeel.  

Onze diensten: 

 1. Uitzendwerk
 2. Detachering
 3. Payrolling
 4. Werving & selectie
 5. HR-advies

Uitzendwerk
Bij ASN Flexwerk begrijpen we dat het soms lastig is om tijdelijk extra personeel te vinden. Daarom bieden wij uitzendkrachten aan die perfect aansluiten op uw behoeften. Onze uitzendkrachten zijn flexibel inzetbaar voor zowel korte als lange termijn en zijn grondig gescreend op hun vaardigheden en ervaring. 

Detachering
Voor projecten of specifieke functies waarbij u behoefte heeft aan gespecialiseerde medewerkers, bieden wij detachering aan. Onze gedetacheerde medewerkers zijn ervaren professionals met expertise in diverse branches. Zij kunnen direct aan de slag en bieden u de stabiliteit en continuïteit die u nodig heeft. 

Payrolling 
Met onze payrolling-dienst nemen wij u de administratieve lasten uit handen. ASN Flexwerk zorgt voor de salarisadministratie, loonbetalingen, verzekeringen en afdrachten. Zo kunt u zich volledig focussen op uw kernactiviteiten, terwijl wij zorgen voor de rest. 

Werving & selectie
Het vinden van de juiste kandidaat voor een vacature kan tijdrovend en kostbaar zijn. ASN Flexwerk neemt dit proces graag van u over. Wij zorgen voor een zorgvuldige selectie van kandidaten en begeleiden het gehele traject, zodat u verzekerd bent van de beste match voor uw organisatie. 

HR-advies
Bij ASN Flexwerk hebben we een team van ervaren HR-professionals die u kunnen ondersteunen en adviseren op het gebied van HR-vraagstukken. Of het nu gaat om arbeidsvoorwaarden, ontslagzaken, of de ontwikkeling van uw medewerkers, wij staan voor u klaar met praktische oplossingen en actuele kennis van wet- en regelgeving. 

Branches
Wij bieden onze diensten aan in diverse sectoren, waaronder: 

 • Bouw & infrastructuur 
 • Industrie 
 • Logistiek 
 • Techniek 
 • Zakelijke dienstverlening 

Waarom kiezen voor ASN Flexwerk? 

 • Persoonlijke benadering: Wij luisteren naar uw wensen en behoeften en zorgen voor een passende oplossing. 
 • Snelle en efficiënte service: Onze uitgebreide database en netwerk stellen ons in staat om snel te schakelen. 
 • Gecertificeerd en betrouwbaar: ASN Flexwerk is NEN 4400-1 gecertificeerd en lid van de ABU, wat betekent dat wij voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen in de uitzendbranche.  
 • Ervaren team: Ons team bestaat uit ervaren professionals met uitgebreide kennis van de arbeidsmarkt en de verschillende branches waarin wij actief zijn. 
 • Maatwerkoplossingen: Wij begrijpen dat elke organisatie uniek is en bieden daarom oplossingen op maat die aansluiten bij uw specifieke situatie en behoeften.  
 • Duurzaam ondernemen: Bij ASN Flexwerk hechten wij veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij stimuleren een gezonde werkomgeving, zetten ons in voor gelijke kansen en dragen bij aan een beter milieu. 

Contact
Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u meer weten over wat ASN Flexwerk voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via: 

Telefoon: +31 (0)85 013 68 42
E-mail: info@asn-flexwerk.nl  

Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de beste flexibele personeelsoplossingen.  

Bij ASN Flexwerk staan uw groei en succes centraal. Wij zetten ons volledig in om u te voorzien van de beste flexibele personeelsoplossingen. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar zelf de voordelen van een samenwerking met ASN Flexwerk. 

Veelgestelde vragen: 

 1. Hoe snel kunnen jullie uitzendkrachten of gedetacheerd personeel leveren?

  Bij ASN Flexwerk streven we ernaar om zo snel mogelijk aan uw personeelsbehoeften te voldoen. Afhankelijk van de specifieke vereisten en beschikbaarheid kunnen we vaak al binnen enkele dagen geschikt personeel leveren.  

 1. Wat zijn de kosten voor uw diensten?

  De kosten voor onze diensten variëren afhankelijk van de gekozen dienst en de duur van de inzet van personeel. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat voor uw specifieke situatie. 

 1. Hoe zorgen jullie voor de kwaliteit van het geleverde personeel

  Wij besteden veel aandacht aan het selectieproces van onze uitzendkrachten en gedetacheerde medewerkers. We screenen hen grondig op vaardigheden, ervaring en motivatie om ervoor te zorgen dat zij voldoen aan de eisen van uw organisatie. 

 1. Wat gebeurt er als een uitzendkracht of gedetacheerde medewerker niet goed presteert?

  Bij ASN Flexwerk streven we naar de hoogste klanttevredenheid. Mocht een medewerker niet naar verwachting presteren, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij zullen samen met u zoeken naar een passende oplossing, zoals het bieden van extra begeleiding of het vervangen van de betreffende medewerker.  

 1. Bieden jullie ook ondersteuning bij arbeidsrechtelijke vraagstukken?

  Ja, ons team van HR-professionals kan u adviseren en ondersteunen bij arbeidsrechtelijke vraagstukken. Onze experts zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving en kunnen u helpen bij het oplossen van complexe personeelskwesties. 

Netwerk en samenwerkingspartners
ASN Flexwerk gelooft in de kracht van samenwerking. Wij werken nauw samen met diverse partners, zoals opleidingsinstituten, brancheverenigingen en andere organisaties, om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Door onze samenwerkingen kunnen wij u toegang bieden tot een uitgebreid netwerk van professionals en specialisten in uiteenlopende vakgebieden. 

Vacatures
Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging in de uitzendbranche? Bij ASN Flexwerk zijn we altijd geïnteresseerd in talentvolle en gemotiveerde professionals. Bekijk onze actuele vacatures en solliciteer direct online. Wie weet maakt u binnenkort deel uit van ons enthousiaste team! 

Tot slot
Wij hopen dat u een goed beeld heeft gekregen van wat ASN Flexwerk voor uw organisatie kan betekenen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft of meer informatie wilt. Ons team staat voor u klaar om u te ondersteunen bij al uw flexibele personeelsbehoeften. Samen werken we aan uw succes! 

 

Vragen?

Stuur ons een bericht of kom langs!

Coosje Buskenstraat 146
4381LH Vlissingen
Telefoon: (085) 013 68 42